Steph K släpper nya singeln “Eva & Adam”

”Tänk om Adam tog tuggan först och skyllde på Eva?”

Idag släpper Steph K nya singeln “Eva & Adam”, som ger oss ännu ett feministiskt avtryck i hennes katalog och tar oss tillbaka hela vägen till Edens lustgård. Låten är producerad av nederländska producenten Morry (Karol G, Farruko) och släpps via Sony Music.

Den här singeln följer upp sommarens framgångar efter låten "Hala Hala (Hot Girl Summer)", som fick ett stort genomslag på Steph Ks TikTok. Detta har även den nya singeln gjort när den teasats.

Steph K berättar om när hon kom på singeln och varför hon anspelar på just Eva och Adam:

"Varenda tjej i världen har någon gång upplevt en man – speciellt som har makt i någon form – som har ljugit och bedragit för att sedan skylla allt på någon annan. Det har alltid varit så och eftersom majoriteten av historieböcker och religiösa skrifter är skrivna av män, så lekte jag med tanken om att ”tänk om Adam tog tuggan först och skyllde på Eva?”. En rolig tanke bara. Det skulle ändå vara mer logiskt." - Steph K

Sedan hennes debut under hösten 2020 har hon släppt singlarna "Rutin", "Space", "Gucci & Dior", "Cirkel", "Hala Hala (Hot Girl Summer)" och "Sheitana".

Lyssna på nya singeln "Eva & Adam" nedan!