Stjärn-gamern Yacine Laghmaris släpper debutsingeln ”Någon annan dag”

En av Nordens största gaming streamers släpper musik

Yacine "YZN" Laghmari är för många ett välkänt namn och någon som förknippas som Nordens största
gaming streamer på på webbsidan Twitch. Men musik har sedan barnsben varit en stor passion och idag släpper han sin debutsingel "Någon annan dag". Låten betraktas som en glad och melodisk poplåt med rap.

Yacine växte upp i Masmo utanför Stockholm och skrev och lekte med ord och texter sedan barnsben. Under gymnasietiden var det stora intresset amerikansk fotboll där Yacine var en lovordad talang som tog plats i juniorlandslaget och hade USA i sikte. När han drog av korsbandet och blev tvungen att sluta så växte kärleken för gaming fram. På ett halvår blev han störst i Norden och har idag 670,000 personer som varje månad följer hans livesändningar.

Nu satsar Yacine helhjärtat på musiken och anser idag att det var påtryckningar, macho-kulturen och förutfattade meningar som satte stopp för hans tidiga musikambitioner.

”Jag var nervös, osäker och blyg som liten. Självsäkerheten kom sent, i nian kanske. Jag sjöng ochrappade en del som liten, men blev väldigt påverkad av vad andra tyckte och ville passa in. När jagfick höra saker som ’är du bög eller?’ fick det mig att trycka ner det och satsa på annat. Nu är jag somett litet barn som är så jävla glad, eftersom jag nu får göra allt jag ville som liten. Förutsättningarnafanns inte då, men dom gör det nu”, säger Yacine Laghmari gällande sitt debutsläpp.

Lyssna på "Någon annan dag" här:

[Spotify-länk]