Stone Island Marina avslöjar SS24-kollektion

Märkets mer avslappnade division förbereder oss för varmare månader med några lätta looks – se foto- och videokampanjen här

Stone Island har ett brett spektrum av stilar inom sin värld, trots det genomgående fokuset på tidlös kvalitet över trendjagande. Om deras Shadow Project är det mest techwear-liknande och mörka av deras linjer är Marina definitivt motpolen, med oftast mer avslappnade och färgglada kläder som passar för varmare väder.

Deras nya SS24-kollektion är inget undantag, då den består av mjuka färger med mindre accenter som gör att de sticker ut från vanliga basplagg. I den konst-inspirerade fotokampanjen ser vi bland annat en blå regnjacka (som även kommer i rosa) tillverkat i slitstarkt rålinne, två löst sittande stickade tröjor i crewneck respektive v-neck samt två skjortor. Matchande shorts, byxor och kepsar finns också med, även dessa i det luftiga linnematerial som alltid blir populärt framåt sommaren (särskilt linnebyxor).

I skrivande stund finns inget releasedatum för kollektionen, endast bilder och en video där artisten Soldier demonstrerar några av plaggen. Spana in den på Youtube ovan!