Dave medverkar i Stone Islands kortfilm 'The Compass Inside'

Rapparen fungerar som berättarröst över historier från kreativa själar som Spike Lee & Jodie Turner-Smith – se hela filmen här

Efter att ha presenterat sin sensate kollektion under Milano Fashion Week i januari har Stone Island nu fortsatt på slagorden The Compass Inside genom en ny kortfilm med samma namn.

Den fem minuter långa filmen regisseras av Jeremy Elkin (aka UnTreated Art) och porträtterar en olika medlemmar av Stone Islands värld, däribland den prisbelönte regissören Spike Lee och modellen och skådespelerskan Jodie Turner-Smith. Filmen är sammanställd för skildra stunder av kreativitet och reflektion knutet till koncept av hem, identitet och uttryck.

”The Compass Inside är en film med rötter i process, hantverk, konstnärskap och gemenskap. Den handlar om de människor som bär Stone Island när de lever sina dagliga liv och de hantverkare som tillverkar plaggen och ger liv åt Stone Island-manifestet”, säger regissören Jeremy Elkin i ett pressutalande.

Filmen har ingen mindre än rapparen, skådespelaren & SI-ambassadören Santan Dave som berättarröst, då han tillsammans med andra röster som märkets ägare Carlo Rivetti pratar över ett soundtrack från Billy McFeely.

Du kan se hela videon på Youtube ovan!