Happy Stranger Things Day: Här är de bästa samarbetena

Hitta dina favorit merch

Idag den 4 juli släpps säsong 3 av Netflixs original serie Stranger Things. Den mystiska sci-fi serien som tar oss tillbaka till 1984 i stad kallad Hakwins. Inför premiären har det släppts en mängd med samarbeten från olika märken. Vi har valt ut några av favoriterna. Från en samling Nike sneakers till Hakwins egna badvakts outfits och polaroidkamera.

 

Levi's x Stranger Things

Levi's har skapat ett exklusivt Stranger Things samarbete fyllt med 1980-talets signaturplagg. Kollektionen består av tjocktröjor med broderier som "Eleven" och "Stranger Things." Levi’s designteam jobbade även med kostymteamets designers för att skapa speciella, autentiskt replikerade Levi’s-outfits för två fanfavoriter i serien: Eleven och Dustin. Kläderna som bärs i serien är bland annat Aztec Print Shirt och El Pleated Jean som bärs av Eleven, samt truckerkepsen och den grafiska Camp Know Where Ringer Tee som bärs av Dustin.

 

H&M x Stranger Things

För dig som vill drömma dig bort att du är vid Hakwins pool-område under sommaren 1984 har H&M ett samarbete med Stranger Things där vi får ta del av Hawkins egna badvaktuniform. Kollektionen består av badtofflor, shorts, t-shirts, baddräkt, linnen och en visselpippa - allt frontat av skådespelaren Dacre Montogomery. Se hela kollektionen här.

 

Nike x Stranger Things

Efter rykten om ett potentiellt samarbete mellan Nike och Stranger Things blev det sedan officiellt. Kollektionen består av både kläder och skor där vi ser Cortez, Blazer och Tailwind modellerna. De tre utvalda silhuetterna är en nostalgisk hyllning till 80-talet som serien utspelar sig på. Färgschemat på skorna är grön/orange där Tailwind komme med en grön överdel och en orange Swoosh. Cortez och Blazer kommer även dom i gröna detaljer med en vit överdel. Alla skor är utrustade med Hawkins High School emblemet. Vi får även en rad med tjocktröjor och matchande byxor för att hylla serien. Se mer av kläderna här.

 

Polaroid OneStep 2 VF x Stranger Things

Det är inte bara kläder och sneakers som har fått sig en Hakwins makeover, säg hej till Stranger Things - polaroid kameran. Denna specialdesignade polaroidkamera är exklusiv för nya säsongen av serien. Den mörkblåa kameran har designats med typsnitt som är upp och ner. Polaroid OneStep x Stranger Things kommer även med ett paket av specialdesignad filmrulle där varje förpackning innehåller åtta av 16 mönster inspirerade av minnesvärda hangouts i Hawkins så att dina bilder får en ''Stranger Things ram''. Läs mer om kameran här.

 

Är det kanske dags att bänka sig framför säsong 3? Om du inte sett trailern än, se den här.