Stranger Things får egen utställning i Stockholm

Netflix förvandlar Färgfabriken till Starcourt mall

Idag den 15 augusti hålls en exklusiv Stranger Things utställning på Färgfabriken i Stockholm. För en dag kan du åka tillbaka i tiden och uppleva en kombinerad konstutställning och Stranger Things-upplevelse med allt från 80-talsinspirerad underhållning, mat och dryck och andra Stranger Things-överraskningar. Färgfabriken har helt enkelt förvandlats till Starcourt Mall som visas flitigt i Stranger Things säsong 3. Det är Netflix som presenterar utställningen och annordnat att du kan äta glass på Scoops A'Hoy eller spela klassiska spel i Palace Arcade. Mer än så kan man inte säga, du får uppleva det om du tar dig dit!

I juni när säsong 3 hade premiär fick svenska fans skicka in sina egna konstbidrag till Netflix om hur de tolkar Stranger Things som sedan valt ut några av de många konstverk som skapas av fansen, dessa visas nu upp för allmänheten. Se ett exempel här nedan.

Om du är ett Stranger Things fan - får man inte missa detta. Dörrarna öppnar kl 12 och stänger kl 22. Fritt inträde för alla. Läs mer här.

https://www.instagram.com/p/B1HmZzEAok3/