Stranger Things får en säsong 4 - det här vet vi

Se första teasern här

Netflixs serie Stranger Things har officiellt förnyats för en fjärde säsong. Det kom ett officiellt uttalande nästan tre månader efter att säsong 3 hade premiär.

Serien har valt att gå ut med nyheten via sociala medier för att avslöja den första teasern för säsong 4. I den korta videon ser vi den välkända Stranger Things-titelsekvensen mot bakgrund av Upside Down. Medan ett ”Välkommen till Hawkins” -skylt i bakgrunden. Klippet avslutas med ett kryptiskt meddelande som lyder: ”We are not in Hawkins anymore” (”Vi är inte i Hawkins längre.”) Säsong 3, som avslutades med att Eleven lämnade Hawkins kan vara en förklaring till att vi kommer att få veta hur världen ser ut utanför Hawkins i säsong 4. Det har också cirkulerat videoklipp från personer som bott i närheten där säsong 4 har spelats in, som är i en mer ”skyskrapvänlig stad”.

Förutom tillkännagivandet av säsong 4, rapporterar Variety att programmets skapare, The Duffer Brothers, har tecknat ”ett flerårigt samarbetsavtal med Netflix för att skapa filmer och TV-serier” andra än Stranger Things.

Returdatumet för Stranger Things säsong 4 har ännu inte fastställts. Se teaser videon i klippet nedan.