Se första trailern till ’Stranger Things’ säsong 4 Vol. 2

Kommer de återigen få hjälp av Kate Bush’s musik?

Nyligen hade Stranger Things säsong 4 premiär på Netflix. Tittaren upptäckte då att säsongen delats upp i två delar - Vol.1 och Vol.2. Nu gör vi oss redo för att ta emot den andra volymen. Under gårdagskvällen släpptes den allra först trailern för efterlängtade Vol.2. 

Stranger Things säsong 4 Vol.2 kommer bestå av två avsnitt, och har premiär på Netflix nästa helg den 1 juli. Trots få episoder - kommer de istället vara långa. Avsnitt 1 kommer vara 1 timme och 25 minuter, medan det sista avsnittet är 2 timmar och 20 minuter. Förra veckan fick vi se de första bilderna från Vol.2 - du kan ta en smygtitt här

I Volume 2 gör vi oss redo för en stor battle i Upside Down. I Vol.1 fick vi lära oss mer om varelsen Vecna som terroriserat Hawkins genom åren. Dessutom verkar det som att Eleven och hennes clique är de enda som kan rädda världen från undergång genom att utkämpa en strid i Upside Down. Om Eleven’s krafter, som hon nyss återfått, är tillräckligt starka återstår att se … 

I trailern ser det ut som att Eleven och vännerna kommer återförenas i Upside Down. Kanske kommer de få hjälp av Kate Bush’s musik ännu en gång? Vi ser bland annat Max med en kassettspelare och Eddie med en gitarr. Kate Bush’s ikoniska “Running Up That Hill (A Deal With God)” från 1985 spelade en stor roll i första volymen av säsong 4. Inte bara som en del av soundtracket vi kommer minnas - utan låten hjälpte Max överleva Vecna. Sedan dess har tracken återvänt till rampljuset och klättrat på topplistor världen över. 

Om du ännu inte hunnit se klart Vol.1 så rekommenderar vi att undvika trailern för att inte få spoilers! Annars kan du spana in trailern högst upp i artikeln. 

Noah Schnapp berättar att karaktärer kommer dö i ’Stranger Things 4 Vol. 2’