STRESS släpper singeln “Be Yours” med Joseph Angel

Första släppet, av flera kommande internationella samarbeten

Den framgångsrika producenten Can “Stress” Canatan har varit med länge i gamet. 2011 släppte han albumtrilogin Playlist 1, 2014 kom Playlist 2 och under 2020 kom slutligen Playlist 3. Där förde han samman flera av samtidens största hiphop-namn, däribland Linda Pira, Einár, Dree Low, 1.Cuz och Jireel i flertalet feta samarbeten. 

Under 2021 ekade det dock tyst från STRESS, men året spenderades säkerligen i studion. Bara några veckor in på 2022 är han nämligen tillbaka med ny musik, i det som sägs vara det första av en rad independent releaser tillsammans med flera internationellt kända artister och låtskrivare. 

Först ut, “Be Yours” är ett samarbete med Joseph Angel, som bland annat är känd för att ha skrivit hitlåten ”Love on the brain ” åt självaste Rihanna. Som namnet antyder är även det här en kärlekslåt, med en modernt manipulerad röst över ett soulbeat. 

Stress brukar inte vilja infinna sig i någon tydlig genre, utan låter musiken tala för sig själv. Dagens släpp är inte något undantag. Vi ser fram emot att höra fler sidor och intressanta produktioner under det kommande året. 

Lyssna på nya “Be Yours” med Stress och Joseph Angel här nedan!