Studio Barnhus & Happy Socks går ihop för nytt samarbete + släpper singel

Lyssna på "L.S.B" här

Happy Socks har alltid varit kända för att leverera spännande samarbeten. Idag adderar de ännu ett till ryggsäcken. Nu kan de nämligen presenter ett collab med det Stockholmsbaserade musikkollektivet Studio Barnhus. Tillsammans släpper de vad de beskriver som ”säsongens hetaste struma (och låt)”. De ger oss nämligen en singel i samband med samarbetet – som fått namnet ”L.S.B” vilket står för Love Studio Barnhus.

”We’re all experienced sock wearers at Studio Barnhus, with many strong feelings and opinions regarding this particular garment. When Happy Socks approached us, we were very quick to take the bait,” säger Studio Barnhus om samarbetet.

Strumpans design är inspirerad av trion Studio Barnhus kreativa tankar. Studio Barnhus beskriver det själv som: ”TomaTOES”. Vi ser en mixmatchad design som går att styla precis hur du vill. Varje fot kommer med sin egen stil. Och det lekfulla och villkorslösa samarbetet går hand i hand med Studio Barnhus estetik och vibe. Tanken är att alla som bär strumporna ska känna sig hemma. Dessutom är de tillverkade i hållbart och funktionellt material.

Happy Socks x Studio Barnhus släpps idag den 18 maj via Happy Sock’s hemsida och i butiker, samt på StudioBarnhus.com. Missa inte att lyssna på låten nedan!