Kalifornska Stüssy har i många år etablerat sig som ett märke att räkna med inom streetwear och skate mode. Utöver sin breda repertoar av hoodies och andra bekväma plagg har de även utmanat jättar som Supreme och Palace när det kommer till accessoarer, såväl alldagliga som rent av märkliga.

Vårens kollektion lutar åt det förstnämnda, med en hel drös av prylar som sätter lite extra stil på hemmet, skolbänken eller arbetsplatsen. Pennor, kortlekar och tärningar är några saker som fått ett Stüssy-treatment med den ikoniska graffiti-loggan och vad som ser ut att vara en väldigt gråskalig färgkod. De bryter även av med några starka färgklickar i form av en rosa filt och ett äpplegrönt stearinljus, såväl som lite mer ovanliga produkter som ett magnetiskt alfabet i skumgummi.

En del av accessoarerna finns tillgängliga redan nu på Stüssys hemsida och hos utvalda återförsäljare, exempelvis alfabetet och kortleken. Information om resten av kollektionen lär dyka upp under våren, så se till att hålla ögonen på dopest.se för senaste nytt!