Stüssy & Levi's presenterar kapselkollektion inför våren

De två Kalifornienmärkena fortsätter sitt samarbete med en ny collab – inspireras av hemstaten, läder & denim

Levi’s & Stüssy bygger vidare på sina två tidigare samarbeten under förra året genom att introducera en ny collab i form av en kapselkollektion för våren 2024. Med inspiration hämtad från sin hemstat, återvänder de Kalifornien-baserade varumärkena med en kollektion i fyra delar, bestående av en läderjacka, en Crispy Rinse Trucker Jacket, matchande jeans och ett läderbälte.

Stüssy fortsätter applicera sin signaturestetik till Levi’s-plaggen, varje del i kollektionen är förfinad med en anpassad passform, design och finish samt deras gemensamma branding i form av unika loggor.

Läderjackan är tillverkad av vitt italiensk läder, och kommer lätt beskuren, boxig passform och har en broderad Stüssy-stämpel med sloganen ”Built Tough Worldwide Since 1980”. Läderbältet är inspirerat av klassiska westernkläder och erbjuds i en brung färg.

Crispy Rinse Trucker delar samma siluett, något överdimensionerad och erbjuds i en tvåfärgad (brun & svart) denim med kontrastsömmar och slutligen kompletteras det med Crispy Rinse Jeans, som är utformade som en 5-ficksbyxa med broderad stämpel på baksidan av de vänstra benet.

Kollektionen kommer finns tillgänglig över hela världen från och med fredag den 26:e april, och gå att köpa på Levi’s & Stüssys respektive hemsidor samt i utvalda butiker.