Super-tränaren Magnus Lygdbäck släpper kollektion med Casall

Träna som Gal Gadot och Ben Affleck.

Idag lanserar Casall och Magnus Lygdbäck sin andra kollektion tillsammans. Casall är det svenska märket som har skapat träningskläder och träningsutrustning i över 30 år utifrån övertygelsen att träning och mode går hand i hand.

Magnus Lygdbäck har tränat de största superhjältarna just nu, senast Gal Gadot för Wonder Woman 2 och Ben Affleck för hans roll som Batman i Justice League. Han har även arbetat med Alicia Vikander inför Tomb Raider, låtskrivaren och producenten Max Martin, Avicii och Alexander Skarsgård för hans roll som Tarzan.

Den nya kollektionen består av funktionella, stilrena plagg som kan användas både under vardagen som vid träning. Sport t-shirts, tights, shorts och tjocktröjor för att hålla värmen. Kollektionen ska passa dem progressiva tränarna och deras träningslivsstil med enkla plagg som fungerar för alla olika typer av träning.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magnus Lygdback (@magnuslygdback) on

Klockan 14.00-16.00 idag (1 November) kan du även träffa Magnus i Casall butiken vid Sturegallerian i Stockholm för att ställa frågor om träning, hälsa och se kollektionen närmare.

Ifall du inte kan gå förbi butiken kan du shoppa kollektionen på Casall.se