Se hela Supremes SS24-kollektion

En fullständig lookbook med kläder, accessoarer & en motorcykel (!) har nu släppts – se höjdpunkter från kollektionen här

Efter rykten om en Maison Margiela-collab har Supreme nu släppt hela lookbooken för sin SS24-kollektion, som dessvärre inte har några spår av det franska modehuset. Däremot är stilarna från Supreme själva på hög nivå, med plagg som är redo för vårens alla skiftande väder.

Utöver jackor, skjortor, stickade tröjor och andra mer modecentrerade plagg har de även kommit tillbaka med Supreme-klassiker: T-shirts med tryck på kändisar. Diego Maradona under sin tid i Napoli pryder en klarröd t-shirt, medans hunden Rowlf från Mupparna syns på en vinröd tisha.

Accessoarerna är mer storslagna än någonsin, då du kan köpa en hel motorcykel i full Supreme-print. Det följer upp liknande försök från tidigare år, bland annat en cross från 2019. Ducati-motorcykeln kommer med en hjälm och kan även matchas med ett par funktionella handskar.

De har även kikat in i sportavdelningen, då det finns bollar, tält och skatebrädor med såväl Supreme-loggan som mer abstrakta illustrationer. Som oftast finns även en del vardagliga prylar som en hink, ett hopfällbart picknickset och en lampa utformad som en tukanfågel. De har även samarbetat med Roland för musikutrustning som en Rhythm Composer och ett keyboard, perfekt för den som vill producera beats med stil.

Kollektionen kommer att släppas genom drops under de kommande veckorna via Supremes hemsida, regelbundet från och med nu på torsdag den 15:e februari.