Supreme släpper en motorcykel med Ducati

De två märkena slår ihop sig och tar med hjälmtillverkaren Drudi Performance på resan – se hela kollektionen här

Racingentusiaster och hypebeasts har nu en gemensam nämnare att slåss över, då Supreme & Ducati går ihop för att släppa en kollektion som innehåller såväl racingkläder som en motorcykel.

En Ducati Streetfighter V4 S har skapats i nyanser av rött, vitt och svart, utsmyckad med Supreme-loggan över bränsletanken och märken från Ducati och hjälmtillverkaren Drudi Performance.

I kollektionen ingår även en skräddarsydd Dainese Racing Suit samt en mer casual Dainese Racing Jacket, som båda har perforerat kohudläder och ett bakteriostatiskt Nanofeel meshfoder, med samma loggor och färger som motorcykeln.

För säker körning innehåller kollektionen också Arai Corsair-X Helmet, som har en bekväm passform som andas och ett transparent visir, och Spidi C1 Leather Gloves, racinghandskar som har ett starkt knogskydd och ett yttre nätfoder.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Supreme (@supremenewyork)

Tillsammans med racingkollektionen släpps även en del ”vanliga” kläder i form av hoodies, shorts, kepsar och bälten i en mängd färger.

Den skräddarsydda Dainese Racing Suit och Dainese Racing Jacket kommer att finnas tillgängliga direkt via Ducati-återförsäljare, medan Ducati Streetfighter V4 S-motorcykeln kommer att finnas tillgänglig via Supreme och en specifik Ducati-återförsäljare. Supreme x Ducati Performance Spring 2024-kollektionen släpps nu på torsdag den 30:e maj.