Supreme släpper kryddor & rökelse i veckans drop

Kungarna av accessoarer är tillbaka med två ovanliga samarbeten – se prylarna, kläderna, releasedatum & mer här

Supreme har alltid varit kända för sina märkliga collabs och denna vecka är inget undantag, då de släpper ett nytt set med rökelse inklusive en Supreme-röd bricka med hållare. Varje pinne har en ”speciell Supreme-doft”, vilket än så länge inte specificerats mer än så. Brickan och 15 rökelsepinnar säljs tillsammans för cirka 477kr ($44).

Den största nyheten för denna vecka är dock utan tvekan ett 3-burkars kryddset skapat tillsammans med japanska Yawataya Isogoro. Varje burk innehåller togarashi chilipepparkryddor med olika blandningar: Shichimi seven spice blend, Ichimi chilipepparkrydda och Yuzu Shichimi seven spice blend med yuzu citrussmak. Hela paketet kostar cirka 520kr ($48).

Foto: DropsByJay

Hela utbudet för veckan inkluderar självklart även kläder, med en kortärmad skjorta med Jacquard-mönster som största standout, då den är inspirerad av en populär askkopp som släpptes 2012. I övrigt hittar vi tre polotröjor inspirerade av racing och hästpolo, samt två hoodies med ett punkigt tryck över hela plagget.

Hela kollektionen släpps klockan 16.00 svensk tid på torsdagen den 16:e maj 2024, som vanligt exklusivt via Supremes hemsida.