Snart släpps mer Supreme x Nike Air Force 1

Tillägg kommer till den populära collaben

Den pålitlige leakern @dropsbyjay gick nyligen via sin Instagram ut med informationen att Supreme planerar att släppa nästa färg av sin collab med Nikes klassiska modell Air Force 1. Sneakern har tidigare släppts i vit, svart och beige/brun, varav nästa version kommer att kallas ”Baroque Brown” och ha en mörkare, chokladfärgad brun ton.

Supreme själva har fortfarande inte sagt något om datum för releasen, men bilderna är äkta då de kommer direkt från deras hemsida samt att @dropsbyjay har ett starkt rykte som en pålitlig källa för läckt mode-information. Designen ser ut att ta efter de tidigare versionerna, med en enhetlig färg från häl till tå. De släpps även med två olika val för skosnören, varav en matchar skon och den andra dekoreras med ”SUPREME” tryckt i vitt över båda snörena.

Enligt @dropsbyjay kommer skorna att släppas imorgon torsdag den 2:e november via deras hemsida, men ingen tid för droppet uppges. De tidigare modellerna har sålts för 96$ (cirka 1 074kr) och hade sin premiär i början av 2020.