• Foto: Supreme
  • Foto: Supreme
  • Foto: Supreme
  • Foto: Supreme
  • Foto: Supreme

Supreme x Nike Air Max 96 släpps på torsdag

Samarbetet är en del av Supreme’s Spring/Summer 2021-drop

Sedan drygt en månad tillbaka har det ryktats om ett nytt samarbete mellan Supreme och Nike - två återkommande samarbetspartners. Tidigare i år släppte de en gemensam kollektion, som då bestod av kläder och accessoarer.

Inför veckans Supreme-drop släpps en Supreme x Nike Air Max 96. Skon har hintats i bilder och mock-ups tidigare, men nu släpps officiella foton.

Supreme x Nike Air Max 96 kommer i tre olika färgställningar: en militärgrön med kamouflagemönster, en svart och en silvrig. Ovandelen kommer med transparenta rutor, genom vilka en Supreme-brandad sula skymtar. Till dessa skor behöver du alltså tänka lite extra på vilka strumpor du bär ...

När det kommer till just strumpor har Supreme tänkt ett steg i förväg. Du kommer nämligen kunna matcha dina Air Max 96 med ett bar Supreme-brandade sockor. De kommer i svart och rött. Längs med sidan löper texten "Supreme" och vid tårna finns en liten Swoosh. Co-branding syns även på tungan.

Samarbetet är en del av Week 11 från Supremes SS21-drop. Skorna kommer kosta $190 USD och släpps via Supreme på torsdag den 6 maj.

Missa inte heller att Supreme öppnar butik i Milano på torsdag - läs mer här!