Se bilder på Supreme x Nike SB Dunk High "By Any Means"

Nike SB Dunk High - eller en Nike Sportswear Dunk High ?

Supreme och Nike SB har släppt flera samarbeten genom åren och det som verkligen kickade igång samarbetet mellan de två varumärken kom faktiskt redan 2002 i form av en Nike SB Dunk Low. Sedan dess har de gått ihop på skor som en Gucci-inspirerad Supreme x Nike SB Blazer (2006), en stjärnbeströdd Supreme x Nike SB Dunk Hi (2003) samt de mer underskattade Supreme x Nike SB Delta Force 3/4. Nu tycks de två ha ännu ett samarbete på gång.

I dagarna har bilder dykt upp på en sample-sneaker, som just  nu går under namnet Supreme x Nike SB Dunk High ”By Any Means”. Det har diskuterats vilt kring huruvida det faktiskt är en Nike SB Dunk High – eller en Nike Sportswear Dunk High. Det som gör arr det lutar åt Nike SB, är de läckta bilderna från @leaked.sneaks som menar att de kommer SB-innersulor samt ytterligare SB-branding på skon.

Om vi återgår till skons design så kommer den med branding från både Supreme och Nike. Sneakern går i två olika färger – svart och vitt läder. Skon pryd av flera hyllningar til staden New York. På hälen syns texten ”By Any Means” som dessutom jobbar in John Jay’s ”NY”-logga från Nike NYC. Dessutom ser vi en version av Milton Glaser’s ”I <3 New York” på foten, samt ett broderat ”No <3” på skons främre del.

När det kommer till Supreme-branding återfinns denna i form av en sportig ”Supreme Team”-text på hälen, samt ”Sup”-grafik på tungan. Skorna pryd dessutom av texten ”World Famous” vid skosnörenas ändar.

Ännu vet vi inte om eller när Supreme x Nike SB Dunk High ”By Any Means” släpps. Men håll koll på Dopest.se samt i vår releasekalender för senaste nytt!