Supreme visar upp kommande släpp med Tabboo! and GZA

Höstens andra t-shirt släpp.

Imorgon är det torsdag, vilket innebär nytt Supreme släpp. Denna gång har man visat upp höstens andra släpp av t-shirts. Denna gång består Supremes t-shirt släpp av ett samarbete med Tabboo! och Wu-Tang medlemmen GZA.

Tabboo! är en amerikansk konstnär, målare och sångare. Samarbetet kommer bestå av två t-shirts, två tröjor och en keps. Förutom samarbetet med Tabboo! har Supreme även visat upp ett kommande samarbete med Wu-Tang Clan medlemmen GZA "The Genius".

GZA är en av de mest vältaliga personerna inom Wu-Tang Clans och har b.la. varit föreläsare på högskolor och universitet i USA. I samband med samarbetet med Supreme släppte man en kort video där GZA förklarar sina teorier kring hur Liquid Swords handlar om att ha en vass tunga. Samarbetet består av b.la. en t-shirt med omslaget på hans debutalbum Liquid Swords som kom strax efter Enter the Wu-Tang.

Totalt kommer Supremes t-shirt släpp för hösten bestå av fem olika t-shirts. Precis som vanligt släpps det via Supremes New York, Brooklyn, LA, London och Paris butiker samt online. Spana in produkterna ovan!