Supreme & The North Face tillbaka för säsongens andra samarbete

Denna gång med extra puff och mys samt G-Shock klocka

Om man tänker på långvariga samarbeten inom streetwear finns det nog inte mycket mer ikoniskt än The North Face & Surpeme. Med åren har dess frekvens ökat med det utan att offra något i form av kvalitet eller design. Idag visar duon upp deras senaste kollektion, som bland annat hyllar New York’s kända Times Square och introducerar Casio till gamet.

Precis som vanligt är upplägget detsamma: en heltäckande kollektion som går från t-shirts till supervarma puffer jackets. Denna gång blir det dock ingen normal Nuptse-jacka, utan istället får tar det varmaste plagget formen av en dun-fylld pullover. Den är vattentät och stängs med en halv-zip. Puffer-tröjan kommer i fyra färgställningar, varav en svart, en gul-svart, grå, samt en allover-printad variant med en flashig bild på Times Square. Färgerna är något retro, men fräscha utan tvekan.

Retro-vibben fortsätter in på tre unika zip-ups med stickade mönster som bara skriker jul och vinter. Är man ett fan av dess mönster kommer det även i form av mössor.

Samarbetet har även några mer klassiska plagg som kommer i fyra unika färger och dekoreras med de två märkenas logotyper.

Till slut får vi även tre olika G-Shock klockor från Casio i mixen och lär bli mångas favoriter på torsdag.

Spana in hela kollektionen ovan!