Här är allt som släpps i veckans Supreme-drop

Släpps idag exklusivt via Supreme Online

För bara någon dag sedan gick Supreme ut med att de utökar veckans släpp med sju nya grafiska T-shirts, med stark 90-tals nostalgi. Bland annat sågs en ”Dinosaur Tee” och en ”Time Tee”. Vi har samlat allt som släpps i Supreme’s Week 8 drop – inför våren 2020.

Utöver tidigare nämnda grafiska T-shirts, finns ett plagg som verkligen sticker ut. Det är en huvjacka med patchwork i fuskmocka. Den kommer i färgerna brun, svart och lavendel lila. Dessutom syns en färgstark träningsjacka med Supreme-branding, i två olika färgställningar. Den kan enkelt fungera som ett set tillsammans med ett par matchande shorts. Vi ser även en lekfull stickad tröja som hämtar inspiration från klassiska serietidningar. Släppet inkluderar också hängselbyxor i jeansmaterial, som kommer i tre olika färger. Utöver det syns i klädväg klassiska T-shirts, tröjor och huvtröjor.

När det kommer till accessoarer är det ett något tunnare utbud den här veckan. Vi ser dock en del huvudbonader som en bucket hat i manchester, en keps i denim och beanies i olika nyanser. Utöver det släpps skateboard-däck och en vävd stråmatta med Supreme-branding.

Veckans Supreme drop släpps idag den 16 april (i Japan de 18 april) exklusivt via Supreme Online då de fysiska butikerna håller stängt temporärt.