• Foto: DropsByJay
  • Foto: Supreme
  • Foto: DropsByJay

Supreme x Cactus Plant Flea Market slår sina krafter ihop

Första collaben mellan de två hype-jättarna släpptes imorse inför SS23

Hela SS23-kollektionen för Supreme släpptes under morgonen via deras hemsida och i officiella butiker. Bland designsen stack dock ett par plagg ut: Några bomber-jackor och hoodies designades nämligen i samarbete med Cactus Plant Flea Market.

Efter collabs med Stüssy och Nike under de senaste åren är det kanske inte så konstigt att det Kalifornia-baserade märket skulle rikta sig mot New Yorks egna Supreme för en collab. Marknadsföringen har dock varit minimal och det enda som egentligen släpptes i förväg var ett par bilder läckta av pålitlige läckaren DropsByJay.

Nu är kollektionen här och mycket riktigt är de ryktade plaggen en del av den. Först och främst har vi en bomber-jacka i färgerna lila och svart, som båda dekoreras med broderad orange respektive vit text samt en stor röd/vit patch. På ryggen kan vi läsa "FUCK EM! I <3 NEW YORK", en nickning till Supremes flitigt användande av slagorden och deras hemort.

Hoodies i sex olika färger är samarbetets andra del, där texten "IS LOVE STRONGER THAN FEAR. SUPREME" är broderad över hela bröstet på en annars väldigt klassisk luvtröja utan dragkedja.

Hela droppet finns tillgängligt att kika in nu på Supremes hemsida, även om jackan tyvärr redan har sålt ut.