Supreme x Stone Island lanserar sin åttonde kollektion

Reflex-balaclavas bland utbudet

Supreme x Stone Island har blivit en hörnsten för respektive märkes collab-identitet. Samarbetet inleddes 2014 med en kollektion bestående av fem enklare plagg i olika färger, fram tills att lansera sin åttonde kollektion nästan tio år senare.

Till skillnad från 2014 har vi dock ett fulländat utbud att se fram emot denna gång, med allt från vindtåliga ytterkläder till mjuka mellanlager och praktiska accessoarer. En stor standout är den sexdelade mössan som är behandlad med plaggfärg och reflekterande hartslaminering, tillsammans med en balaclava och kepsar med samma reflex-material.

Fler tekniskt imponerande plagg kommer även lagom till att de kallare vindarna börjar vina. Vändbara ytterplagg, simglasögon (?), rejäla pufferjackor, tekniskt behandlade lagerplagg med Stone Islands klassiska färgkonst i form av dyes och fades. Likt förut har de lyckats gifta Stone Islands motto av hantverk & tålighet med Supremes känsla för stil och banbrytande design.

Supreme x Stone Island Fall 2023 kommer att släppas globalt via Supreme den 26:e oktober. Spana in några av kollektionens plagg i galleriet ovan!