Svenska duon Jubël släpper video med NLE Choppa

Sommarbangern ”Triple A” har streamats stadigt sedan släppet i början av juni, nu kommer en musikvideo inspelad i Memphis

Nästan tre veckor har passerat sedan Halmstads-duon Jubël släppte sin singel ”Triple A” tillsammans med amerikanska rapstjärnan NLE Choppa från Memphis. Sedan dess har låten streamats närmare 3 miljoner gånger på Spotify och gått varm på radiostationer runt om i Skandinavien, en succé de nu följer upp med en officiell musikvideo.

Första gången Sebastian och Viktor i Jubël träffade artisten NLE Choppa var i västra London, då de sågs för att slutföra arbetet med singeln. Strax efter, beslutades det att en musikvideo skulle spelas in. Vart i världen det skulle ske, bestämdes veckan innan inspelningsdatumet. Det slutade med att killarna tog flyget över till USA och hamnade i NLE Choppas hemstad Memphis.

“’Triple A är en perfekt sommarsingel och nu börjar det hetta till i Memphis, så jag ville bjuda över killarna i Jubël till min hemstad och visa dem hur vi kan samlas och ha kul. Vi hade så roligt när vi spelade in videon och det kändes som vi hade en fest på riktigt", säger NLE Choppa om processen bakom låten.

Bakom videon har de Manuel Concha, en svensk Guldbaggenominerad filmregissör som anses vara en av de mest framstående regissörerna i Skandinavien just nu. Han ligger bakom filmer/serier som "Suedi" och "Heder" och har tidigare regisserat musikvideor till Cherrie, Medina och Sabina Ddumba för att nämna några.

Du kan kika in videon på Youtube ovan!