• Foto: Pressbild
  • Foto: Pressbild

Swae Lee & Stefflon Don kombinerar på ”Run Through”

Amsterdambaserade entreprenören ’The Plug’ har samlat två världsstjärnor från varsin sida av Atlanten

Jack "The Plug" Edjourian kommer från det eklektiska området Southgate i norra London och har sömlöst sammanflätat sin passion för musik med ett skarpt affärssinne för att bli en av Europas mest eftertraktade kreativa entreprenörer och kulturella kontaktpersoner. Varumärket "The Plug" har utvecklats från merch och evenemang till "The Plug Records", där Jack använt sina entreprenörstalanger för att linka samman några av världens största stjärnor inom hiphop, RnB och allt däremellan.

Genom åren har korsat världar i singlar och debutalbumet Plug Talk, där vi bland annat fick höra D-Block Europe & Offset på samma spår. Idag släpper han ännu en UK/US-collab i form av "Run Through" med Atlantas Swae Lee & Londons Stefflon Don. Den första singeln från kommande albumuppföljaren Plug Talk 2, som släpps den 20:e oktober.

"Samarbetet handlade inte bara om att föra samman två artister, utan också om att skapa ett sound som går hem hos lyssnarna. Det här spåret är utan tvekan en av mina favoriter från albumet. Att samarbeta med dessa otroliga talanger har varit en givande upplevelse", säger Jack "The Plug".

Singeln är samproducerad av den Grammy-vinnande producenten Diego Ave (Megan Thee Stallion, Future, Post Malone), LJay Currie (Drake, Machine Gun Kelly) och Anton Kuhl Jorgensen (Chloe x Halle, Doja Cat). Tillsammans har de kokat upp en fusion av hiphop & RnB som rör sig mellan både melankoli och eufori, något Swae & Stefflon kompletterar naturligt med sina lena sång-rap-flows.

"Run Through" har även fått en musikvideo, exklusiv till brittiska plattformen GRM Daily. Ett bevis på att Jack "The Plug" Edjourian håller sina UK-rötter nära trots att han numera är baserad i Amsterdam. Även Swae Lee har besökt Amsterdam nyligen, när han och Slim Jxmmi spelade in musikvideon till virala "Not So Bad (Leans Gone Cold)" i den holländska huvudstaden såväl som i London.

Lyssna på "Run Through" på Spotify!