Swedish House Mafia klara för comeback

Swedish House Mafia är tillbaka, första spelningen görs i Sverige

Tidigare i år återförenades Swedish House Mafia för en spelning i Miami. Något som innan hade teasats med b.l.a. limiterad merch av Virgil Abloh och Palm Angels. Trots att många trodde det var en permanent återförening har det varit väldigt tyst sedan dess. Fram till förra veckan, då posters med kryptiska ledtrådar började dyka upp runtomkring Stockholm. B.la. sågs ett flertal posters med en google-sökning på ”Swedish” där första resultatet som visades var ”Swedish House Mafia”. Även på de interaktiva reklamskyltarna sågs de tre ikoniska punkterna upp i några millisekunder mellan reklamen.

I helgen sågs Sebastian Ingrosso, Axwell och Steve Angello posta samma bild med texten ”STOCKHOLM” tre gånger i följd. Natten till måndagen sågs även en gigantisk SHM poster hängas upp i Stureplan, Stockholm. En stark indikation på att comebacken är ett faktum.

Idag bekräftades comebacken under en presskonferens på Berns. Det står nu klart att trion återförenas efter sex års uppehåll och den första spelningen görs i Stockholm på Tele2 Arena den 4 maj 2019.

”Vi var skyldiga våra fans att köra” sade Axwell under presskonferensen.

Man avslöjade även att nytt material är på gång men vile inte avslöja mer än så. På frågan om vad vi kan fans kan förvänta sig och hur det blir nu svarade Sebastian Ingrosso.

”Det kommer bli Swedish House Mafia”.

Biljetter släpps på lördagen den 27 oktober via LiveNation, men går att förhandsboka redan nu om du är Tele2 kund via preseale.tele2.se.

https://www.instagram.com/p/BpK8T1pFg6d/?taken-by=ingrosso