Syster Sol gör comeback med "Make sense"

Från kommande uppföljare till samlingsvolymerna 'Högre Standard 1 & 2'

Idag återvänder Syster Sol med spåret ”Make sense” vilket blir hennes första släpp efter en tre år lång paus från musiken. Utmärkande för artisten är hennes kärlek till reggae och dancehall vilket återspeglas i musiken.

”Det känns som att ha varit på en jävligt slitig resa och landat på en plats där jag ska vara, som hemma” säger Syster Sol.

Dagens release är dessutom ett första släpp från hennes kommande uppföljare till samlingsvolymerna Högre Standard 1 & 2. Nu gör hon sig redo för volym 3 och fyra. På projektet kan vi förvänta oss det första postumsläppet från Daddy Boastin’ som gick bort i slutet av augusti, samt en helt ny låt med Ken Ring som kommer kort efter att rapparen la musikkarriären på hyllan. Med samlingsvolymen vill hon lyfta en genre som ofta hamnar i medial skugga. För produktionen står Patrik ”Partillo” Alexandersson.

”Dancehallen är större än någonsin men vi i Sverige står och tittar på. Jag vill inte titta på längre. Jag vill att vi tar plats” säger den legendariske producenten Patrik “Partillo” Alexandersson. 

Lyssna på ”Make sense” nedan!