Cleo Missaoui

Syster Sol släpper ”Vissa Cuts” – första solosingeln på tre år

”Vissa Cuts” är ett första smakprov på Syster Sols kommande album som släpps 2021

Sångerskan och låtskrivaren Syster Sol är ett stort namn på den svenska reggae-scenen och har gjort sig känd för hitlåtar som "Kärleksrevolt" och "Din Vibe". Efter en tre år lång paus är hon nu tillbaka med ett dagsfärskt singelsläpp. Under sitt break har hon hunnit utveckla sitt artisteri och jobbat sig närmare sin musikaliska kärna än någonsin. Även om hon uppdaterat sitt sound, går hon också tillbaka till rötterna. På det nya spåret "Vissa Cuts" jobbar hon nämligen med samma producent som stod bakom hennes debutalbum - nämligen den skickliga reggae- och dancehall-producenten Partillo.

"Vissa Cuts", vilken ges ut via Rudeboy Records och Syster Sols egna label GAL:ANT, och beskriv som en comeback till rampljuset. Tidigare i höst fick vi höra ett smakprov när hon gästade Partillos ”Make Sense” som finns med i hans kommande samlingsalbum Högre Standard vol 3-4. ”Vissa Cuts” den första singeln av flera releaser framöver som kommer att sträcka sig till våren 2021. Det är dessutom ett smakprov på ett kommande album. 

”Vissa Cuts”: ”Den handlar om att vissa heartbreaks gör ondare än andra och tar längre tid att hela och att det är okej att det är så. Lite som att såren efter en välanvänd kökskniv gör ondare än såret från ett snyggt samurajsvärd och kräver lite olika sårvård.” 

Lyssna på "Vissa Cuts" nedan i väntan på albumet som kommer 2021!