SZA avslöjar tracklist för kommande albumet ”S.O.S” + delar smakprov

Gästas av Phoebe Bridgers, Travis Scott, Don Toliver, och Ol’ DIrty Bastard…

Missouri sångerskan och R&B-stjärnan SZA tog över 2017 med sitt klassiska album Ctrl. I år fick dessutom skivan i frågan sig en deluxe, vilket utan tvekan var på tiden för oss hungriga fans. Nu är väntan för nästa platta snart över, då S.O.S släpps nu på fredag.

Inatt vände sig SZA till Instagram för att avslöja albumets tracklist, och lugnt kan man nog säga att väntan inte varit i onödan. Projektet kommer att bestå av hela 23 spår (två fler än den senaste Deluxe:en), och gästar fyra artister.

Därav inte minst Travis Scott, som linkar med sångerskan för första gången sedan deras ikoniska "Love Galore".

Indie-pop sensationen Phoebe Bridgers blir hon med till en mycket intressant gäst på det tolfte spåret, med hennes mångsidiga musikaliska talang.

Don Toliver, som nu bland annat hyllas för sitt arbete på Metro Boomin's HEROES & VILLAINS, bidrar han med till ett av inslagen.

Sist men definitivt inte minst gästar Ol' Dirty Bastard, från Wu-Tang Clan, plattans outro. Med tanke på rapplegendens tragiska bortgång 2004 måste ändå denna feature understrykas lite extra.

I samband med nyheterna delade sångerskan även ett smakprov på en av låtarna vid namnet "Nobody Gets Me". Lyssna på den ovan!

S.O.S släpps nu på fredag den 9e december, åter igen via Top Dawg Ent, som bland annat respresenterar artisterna Kendrick Lamar och Isaiah Rashad.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SZA (@sza)