SZA ”Supermodel” – Se videon här

Droppar ny super cool video för senaste singeln från ”Ctrl”

När SZA i början av juni droppade debutalbumet "Ctrl" var det många som höjde på ögonbrynen. Albumet som släpptes via Top Dawg Entertainment, etiketten som även har tungviktare som Kendrick LamarScHoolboy Q & Ab-Soul hade en hel del att leva upp till och hittills går allt som på räls. Hitsingeln "Love Galore" har redan streamats över 41 miljoner gånger på Spotify, och låtar som "Drew Barrymore" och "The Weekend" har båda passerat 10 miljoner gränsen.

Nu följer SZA upp med en ny supersnygg video för sin nya singel från "Ctrl" betitlad "Supermodel". Låten har redan gjort en hel del väsen av sig då den inkluderats i HBOs Issa Rae-producerade hitserie Insecure. Issa Rae hyllade själv SZAs album via sitt Twitterkonto, vilket verkat gjort ett stort intryck på SZA själv.

Spana in videon ovan, ta en titt på deras tweets nedanför och passa även på att streama SZAs "Ctrl" via Spotify länken längst ner.

https://twitter.com/sza/status/891910983060422656?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.hotnewhiphop.com%2Fsza-supermodel-video-new-video.42401.html