T-Mobile Arena i Las Vegas reserverar datum för Conor vs Floyd

I ca 10 månader har det ryktats om en eventuell fight mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor. Nu är den ultimata ”Money Fighten” närmare verkligheten än någonsin.

Det har länge ryktats om en boxningsmatch mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather. Dessa rykten har fram tills nu inte varit mer än just ett rykte, men efter att UFCs president Dana White (som alltid avfärdat dessa rykten) nu gjort en 360 och gått ut med att han tror fighten blir av, så verkar dessa rykten sakta men säkert förvandlas till verklighet.

Nu har även T-Mobile Arena i Las Vegas reserverat ett datum i sitt fullsmockade schema, vilket adderar ännu mer bensin på denna eld som vi sett brinna i snart ett år. Enligt FloCombat och flera andra trovärdiga kanaler, har T-Mobile Arena i Las Vegas reserverat 10:e juni som potentiellt datum för denna efterlängtade "superfight" mellan boxningens och MMAs största namn. Lokalen har kapacitet att hålla evenemang för ca 20.000 personer, och ännu viktigare, den har en speciell "ankarhyresgäst" som har för vana att arrangera evenemang där, denna gäst är ingen mindre än UFC.

Floyd Mayweather har själv gått ut med följande uttalande:

"For Conor McGregor, I’m coming out of retirement, just to fight Conor McGregor. We don’t need to waste no time. We need to make this happen quickly. Let’s get it on in June."

Datumet i juni skulle inte lämna en hel del tid för marknadsföringen av denna legendariska matchning, men det verkar som UFC vill få detta överstökat så snabbt som möjlig så att Conor kan återvända till buren innan slutet av 2017.

Vi skulle föreslå att du väntar lite längre innan du bokar några biljetter och hotellrum i Las Vegas, då det fortfarande finns en god chans att en överenskommelse inte nås mellan alla inblandade parter. Men som det verkar just nu så är världens mest efterlängtade fight på väg att hända.