Ta en närmre titt på Nordens första Under Armour-butik i Stockholm

Erbjuder stort utbud av träningskläder, skor och redskap

I juni blev det klart att Under Armour öppnar sin första butik i Norden. Den nya butiken i Mall of Scandinavia skulle erbjuda Under Armour-produkter på sina 205 kvm.

Företaget har sedan man grundades 1996 av Kevin Plank växt starkt i USA och resten av världen. I år har man ambassadörer som Dwayne ''The Rock'' Johnsson och olympiska medaljörer som Michael Phelps. Öppningen i Sverige är en del av fortsatta satsning utanför Nordamerika där man ser potential på den nordiska marknaden med Sverige och Stockholm som start.

Dopest fick en rundtur i butiken belägrad i Mall Of Scandinavia i Solna, Stockholm. Väl på plats gick man igenom Under Armours historia och en genomgång om materialet och tekniken bakom deras produkter. I butiken erbjuder man allt inom träningssegmentet och en hel vägg med olika träningsskor b.la. Under Armour Phantom, som är utrustad med deras egna HOVR-sula. Butiken kommer erbjuda hela Under Armour-sortimentet och förhoppningsvis erbjuds även de limiterade produkterna och släppen.

Spana in bilderna på butiken ovan och vill du besöka butiken är adressen:

Under Armour Stockholm - Westfield Mall of Scandinavia

 Evenemangsgatan 14c, 169 79 Solna