Ta en titt på YEEZY's nyaste modell: adidas YEEZY KNIT RNR

Släpps redan idag

Experimentella prototyper verkar för tillfället vara prio på Kanye West’s Yeezy Ranch i Wyoming. Från galna space-boots till nya slides, verkar Ye och teamet fokusera på revolutionerande silhuetter lika mycket som nya färgställningar på de äldre. Detta var något vi såg med bland annat YEEZY 450 samt de nu allt så populära Foam RNNR. Idag har den sistnämnde fått sig ett syskon i märkets nyaste modell: adidas YEEZY KNIT RNR i färgställningen ”Sulphur”.

Efter en tidig titt redan i juni har vi äntligen fått officiella bilder och information. Skon är gjord av stickat material som täcker hela överdelen. Precis som på den relativt lika Foam RNNR, kommer överdelen, basen, i krämfärgat material, som sedan täcks av den orangea, ”Sulfur”-färgen från mitten hela vägen ner. Sulan tycks denna gång vara betydligt mycket smalare för att komplimentera den slimmade passformen. Likt Balenciaga’s ökända attribut, visar denna slip-on dessutom dess storlek på vristen. Varför namnet till synes endast har ett ”N” i förkortningen bör ha någon form av betydelse, dock är den för tillfället okänd.

Var redo att agera snabbt för din chans att få tag på adidas YEEZY KNIT RNR under dess första släpp – releasen sker redan idag, den 23e september, på Yeezy Supply kl 14:00 – dock riskerar de att endast frakta till USA. Detta fortsätter Kanye’s sätt att debutera modeller: först på hemsidan, för att senare ta det globalt.

Följ Dopest för mer info om YEEZY och kommande släpp…