Rapparen Takeoff skjuten till döds

En av medlemmarna i rappgruppen MIGOS sköts till döds i Houston

Under dagen började rykten cirkulera online att rapparen Takeoff har blivit skjuten i Houston. Då kom ryktena främst från Twitter och från människor som påstår sig bevittnat händelsen. Nu bekräftar TMZ och flera källor att Takeoff avlidit.

Takeoff vars riktiga namn är Kirsnick Khari Ball släppte albumet Only Built for Infinity Links tillsammans med kollegan Quavo, en duo som kallats för Unc & Phew p.g.a deras släktband. Takeoff är främst känd som en av medlemmarna i den världskända trion Migos  tillsammans med Quavo och Offset som debuterade 2011. Takeoffs soloalbum The Last Rocket släpptes 2018. Det har länge pratats om en comeback för Migos. Igår släppte Takeoff och Quavo en musikvideo för spåret ”Messy”.

TMZ skriver att skjutningen tog plats 02.30 i en bowlinghall i Houston. Bilder spridda online ser man Quavo stå över hans kropp och försöker skaffa hjälp. Quavo själv ska inte ha blivit skadad i skjutningen.Vittnen menar att skjutningen skedde på grund av att de var oense efter ett spel… Polisen meddelar att en person redan var död när de kom till platsen.

Takeoff blev 28 år. Vila i frid.