• Foto: TENWAYS
  • Foto: TENWAYS
  • Foto: TENWAYS
  • Foto: TENWAYS
  • Foto: TENWAYS
  • Foto: TENWAYS

TENWAYS visar upp framtidens cyklar i Stockholm

Med inspiration av naturen & hållbarhet har de en pop-up i huvudstaden, testa cyklarna ute på gatan

TENWAYS är ett teknikföretag som revolutionerar mobilitet i städer med sina innovativa cyklar. Dessa banbrytande cyklar integrerar AI-drivna funktioner och IoT-anslutning, vilket ger förarna en sömlös och miljövänlig pendlingsupplevelse. TENWAYS-cyklarna är utrustade med realtidsnavigering, köranalys och smarta låssystem för ökad säkerhet och bekvämlighet.

Företagets engagemang för hållbarhet driver utvecklingen av lätta, energieffektiva cyklar som främjar grönare transportalternativ. Med fokus på användarcentrerad design och toppmodern teknik gör TENWAYS det möjligt för pendlare att enkelt navigera i städer samtidigt som de minskar sitt koldioxidavtryck.

När de nu är på plats i Stockholm är det med målet att visa upp allt vad de står för i en pop-up, mitt i staden på Renstiernas Gata 21 på Södermalm. Den Stockholmsbaserade stylisten Richard Ntege, var värd för det efterlängtade lanseringseventet som även följts av en giveaway och andra dagliga aktiviteter. Själva utrymmet som butiken befinner sig i fängslar deras engagemang för grönare transport genom sin biofiliska design, som främjar en stark koppling till naturen genom inredningen.

Under hela pop-up-perioden, vilket är mellan den 20:e juli och den 14:e augusti, kommer expertpersonal att finnas på plats för att guida besökare och erbjuda provkörningar, bland annat av bästsäljaren CGO600. Oavsett om du är en erfaren elcykelentusiast eller en nyfiken utforskare finns TENWAYS-teamet på plats för att ge dig personlig hjälp när du provar deras elcyklar. Nedan hittar du alla cyklar som finns tillgängliga för provkörning och på deras webbshop.

  • CGO600, 17 500kr (rea från 19 700). Lättast i sortimentet på 15kg. Klarar även upp till 70km på fullt batteri, 3 timmar laddningstid.
  • CGO600 Pro, 21 900kr. Lite tyngre, men fortfarande lätt på 16kg. Klarar upp till 100km på fullt batteri, 4,5 timmar laddningstid.
  • CGO800S, 22 900kr. Tyngst av CGO-modellerna på 19kg. Mer kraft, med en mer lättillgänglig ram för innerstadscyklare. Klarar upp till 100km på fullt batteri, 4,5 timmar laddningstid.
  • AGO X, 28 900kr. En all-rounder som klarar både urbana och mer tunga terräng. Väger 27kg, klarar upp till 100km på fullt batteri, 4,5 timmar laddningstid, utrustad med punkteringssäkra däck.
  • AGO T, 33 500kr. Det ultimata premium-valet. Väger 30kg, klarar upp till 100km på fullt batteri, 4,5 timmar laddningstid, utrustad med punkteringssäkra däck. Har en Gates CDX Carbon Belt-kedja, som är nästan helt tyst och kräver minimal service för full komfort.