Bekräftat: ”The Bear” får tredje säsong

Den restaurangbaserade succéserien fortsätter

Efter sin äldre brors tragiska självmord återvänder den begåvade kocken Carmen "Carmy" Berzatto till Chicago för att ärva familjens italienska smörgåsrestaurang. Han lämnar en restaurangkarriär med Michelinstjärnor och glamour bakom sig för att hantera ett nedgånget kök, obetalda skulder, en utmanande personal och tyngden av familjens trauma, allt medans han hanterar sin egna personliga smärta.

Efter premiären i juni 2022 har The Bear gått från klarhet till klarhet under dess två hittills sända säsonger. Jeremy Allen Whites roll som Carmy har blivit förevigad i memes samt hyllad med priser och serien i sig har även nominerats till en Golden Globe. Nu är det bekräftat att serien får en tredje säsong, som återigen produceras av FX i samarbete med Hulu.

"Vi är så stolta över att samarbeta med Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior och resten av det kreativa teamet, samt de lysande skådespelarna som leds av Jeremy Allen White, Ayo Edebiri och Ebon Moss-Bachrach. Det de och teamet har gjort är verkligen anmärkningsvärt, och vi och våra partners på Hulu ser tillsammans med fansen fram emot nästa kapitel i berättelsen om The Bear", säger Nick Grad, VD för FX Productions, i ett pressmeddelande.

Säsong 3 har en förväntad premiär under 2024, men mer än så har vi ännu inte fått reda på. I Sverige kan du titta på The Bear genom Disney+, där hela säsongerna 1 & 2 finns tillgängliga nu.