The Body Shop lanserar ny vegansk makeuplinje

Produkter för både bas, ögon, läppar och kinder!

Den 21 februari lanserar The Body Shop en helt ny, vegansk makeuplinje med flera spännande produkter inom segmenten bas, ögon, läppar och kinder!

Däribland produkter som mascaror, en eyeliner, två brynprodukter och ett ögonfrans- och brynserum. Vi ser även multi-användbara produkter som Freestyle Multi-tasking Colour Crayons och Pigments är två högpigmenterade och lättblandade produkter för läppar, kinder och ögon. Sheer Touch och Swipe It ger ett lättare och mer naturligt resultat och fungerar utmärkt för kinder och läppar.

Nedan listar vi samtliga nya produkter och dess priser.

ÖGON & BRYN:

Natural Form Mascara - 195 SEK
En vardagsmascara som lyfter, förlänger och definierar intrycket av dina ögonfransar för en naturlig, mjuk solfjäderlook.
 
Turn It Up Mascara - 195 SEK 
Volymmascara med lätt formula som har berikats med vårdande Community Fair Trade-producerad, ekologisk kallpressad kokosnötsolja från Samoa som också hjälper fransarna att se tjockare och längre ut.
 
Wake-up Call Eyeliner - 160 SEK
En flytande eyeliner med intensivt svart färg, som berikats med återvunnen kaffesump och kaffeolja som är ett alternativ för kol.
 
Long Game Brow & Lash Serum - 225 SEK
Frans & bruynserum tar hand om dina fransar med vårdande svart ricinonlja. Applicera under dagen eller när du sover för ett resultat av fylligare fransar och bryn efter en månads regelbunden användning.
 
Sculpt It Brow Powder - 210 SEK
Ett svettresistent ögonbrynspuder för att skapa fylligare ögonbryn. Pudret finns i tre färger; Blonde, Brown & Black, med två olika nyanser för att bygga upp en naturlig ombre-look.
 
Frame It Brow Pomade - 135 SEK
Definierar och fixerar brynen med en mikroprecisionsborste för att sätta hårstråna på plats med en mjuk och flexibel stadga. Även den i tre olika nyanser.

LÄPPAR & KINDER:
Freestyle Multi-tasking Colour Crayons - 160 SEK
Multifunktionella och mjuka färgpennor med Community Fair Trade-certifierat sheasmör från Ghana som gör dem lättarbetade. Finns tillgängliga i 10 färger.
Freestyle Multi-tasking Colour Pigments - 185 SEK
Likt ovan men istället i färgtuber, med ekologisk och Community Fair Trade-certifierad kokosnötsolja från Samoa som gör dem lättblandande. Finns tillgängliga i 10 färger.
Sheer Touch Lip & Cheek Tint - 145 SEK
Naturlig färg till läppar och kinder, med ekologisk och Community Fair Trade-certifierad aloe vera från Mexico. Finns tillgängliga i fem färger.
Swipe It Moisturising Lip Balm - 95 SEK
Återfuktande läppbalsam med Community Fair Trade-certifierat sheasmör från Ghana som återfuktar hela dagen, med diskret smak och naturlig färg till läpparna.  Finns tillgängliga i fem smaker.