Snart är vintern här och därför presenterar The Body Shop nu sin årliga julkollektion, med adventskalendrar som är perfekta som gåvor eller till att unna sig själv. Varje dag i december kan du öppna en ny lucka med en gåva i. Välj mellan Box Of Wishes, Box Of Wonders, eller den maxade Box Of Wishes & Wonders.

De olika boxarna innehåller olika volym av gåvor och kostar antingen 575kr, 995kr eller 1475kr beroende på storlek. Tillsammans med årets julgåvor lanserar även The Body Shop två helt nya och limiterade juldofter: Spiced Orange och Wild Pine, som i år är helt veganska.

Sedan förra julen har The Body Shop sparat in mer än 100 ton material genom att byta från hårda pappförpackningar till återanvändbara necessärer i flera av Bath & Body-julgåvorna. Alla julgåvor är paketerade i återvunnet papper, bomullsrester och naturligt jute från Community Fair Trade-producenterna Get Paper Industry, en kvinnodominerad arbetskår som jobbar för att höja utbildningsnivån för flickor i Nepal, samt Teddy Exports.

Samtliga julgåvor är utformade med tanken att de kan återanvändas på annat sätt och är dessutom designade så att de inte behöver slås in en extra gång innan de hamnar under granen.

Spana in kalendrarna ovan med smakprov på vad de kommer innehålla.