The Body Shop utökar serien Vitamin C

Lanserar även en ny concealer med Vitamin C

C-vitamin har blivit en stor favorit hos många när det kommer till hudvård. Det eftersom den bidrar med många olika fördelar. Främst används den för att skapa glow, då c-vitamin tillför lyster till huden. Inför sommaren får The Body Shops hudvårdsserier Vitamin C en ”glow up” men flera produkter. De utökar även sin range till att inkludera makeup.

Nyheter i The Body Shop’s Vitamin C-serie

The Body Shop’s nya produkter har en koncentration på 10%. c-vitamin. I Vitamin C-linjen finns ett serum, en nattmask, en cleansing polish och en moisturiser. Men vi ser även ett tillskott i sminkutbudet. Nämligen i form av en concealer med vitamin c. Den kommer i 20 färger – i nyanserna fair, light, medium, tan, deep och rich.

Varför c-vitamin?

Det allra mest klassiska är att c-vitamin skapar glow på huden, men den gör faktiskt mycket mer än så. Inom hudvård används c-vitamin för att jämna ut pigmenteringar, ärr och hudens struktur. Dessutom kan det motverka skador som uppstått på grund av solljus och föroreningar eller kemikalier. C-vitamin är även bra den som vill jobba på fina linjer, och ökar även kollagenmängden – vilket bidrar till en fastare hud.Det är alltså inte konstigt att c-vitamin blivit så populärt inom hudvård.

The Body Shop Vitamin C-serien lanserar online och i butik den 25 maj.