'The Boys' säsong 4 är klar – då släpps avsnitten

Tidigare har vi fått bilder, officiella trailers & mer information – nu bekräftar seriens skapare att allt är klart inför premiären på Prime Video

Det börjar närma sig release för säsong 4 av succéserien The Boys och efter att vi tidigare fått ta del av den officiella trailern får vi nu bekräftelse och ett nytt releasedatum från seriens skapare Eric Kripke.

Via ett inlägg på X berättade han att allt är klart, från produktion till efterproduktion. Med det avslöjade även Kripke att det första avsnittet kommer den 13:e juniAmazon Prime Video.

Sedan säsong 3 hade premiär under 2022 har spinoff-serien Gen V tagit rampljuset, men även rykten om ytterligare en spinoff vid namn The Boys: Mexico som enligt källor nära Amazon ska vara tilltänkt inom en snar framtid.

Säsong 4 kommer att följa när Victoria Neuman är närmare presidentsrollen än någonsin, med Homelander bakom sig som också siktar mot makten. Butcher, som bara har månader kvar att leva, har förlorat Beccas son och sitt jobb som ledare för The Boys, då resten av teamet har tröttnat på hans lögner. Kan de enas för att rädda världen? Det får vi se i juni.