The Boys, baserad på serietidningen med samma namn, har sedan premiären 2019 blivit en publikfavorit med sin unika superhjältehistoria. Den satiriska och mörka humorn har prisats av såväl kritiker som fans och lovord har riktats mot seriens manus, handling och skådespelarnas prestationer, särskilt Anthony Starrs gestaltning av Homelander. Serien har nominerats till sex Emmy Awards och fått en spin-off vid namn Gen V.

Serien ställer sig frågan vad som händer när superhjältar – som är lika populära som kändisar, lika inflytelserika som politiker och lika aktade som gudar – missbrukar sina superkrafter snarare än att använda dem för något gott. Med intentionen att stoppa de korrupta superhjältarna ger sig "The Boys", bestående av en grupp vigilanter, ut för att rensa superhjältevärlden från korruption och ondska.

Efter spin-off serien Gen V kommer nu den Emmy-nominerade globala succéserien tillbaka under 2024 med säsong 4 och kommer att finnas tillgänglig exklusivt på Amazon Prime Video världen över. Redan nu får vi dock en smygtitt på Billy Butcher, spelad av Karl Urban, och såklart Homelander, spelad av Antony Starr.