Se den officiella trailern för säsong 4 av 'The Boys'

Amazons Prime Video släpper nu sin största inblick i den nya säsongen hittills – se trailern, releasedatum för avsnitten & mer här

Snart är det dags att se Homelander & c:o igen då vi äntligen får ta del av säsong 4 av succéserien The Boys. Serien, baserad på en serietidning med samma namn, är en ofiltrerad skildring av vad som händer när superhjältar missbrukar sina superkrafter i stället för att använda dem till det goda.

Vi får följa The Boys, en grupp vanliga medborgare som är fast beslutna att stoppa de korrupta superhjältarna och fortsätter sin strävan att avslöja sanningen om ”The Seven” och ”Vought” – multimiljardärerna som styr superhjältarna och döljer deras smutsiga hemligheter.

Nu har vi fått en officiell trailer för den fjärde säsongen som likt tidigare kommer att släppa via Prime Video. Fjärde säsongen av The Boys har premiär den 13:e juni 2024 med tre avsnitt, följt av ett nytt avsnitt varje vecka, som avslutas med den episka säsongsfinalen på torsdagen den 18:e juli.

Här är en sammanfattning av storyn i säsong 4:

”Världen står på ruinens brant. Victoria Neuman är närmare Ovala rummet än någonsin och under Homelanders muskulösa tumme, som konsoliderar sin makt. Butcher, som bara har några månader kvar att leva, har förlorat Beccas son och sitt jobb som ledare för The Boys. Resten av teamet är trötta på hans lögner. Med insatserna högre än någonsin måste de hitta ett sätt att arbeta tillsammans och rädda världen innan det är för sent”

Spana in trailern på Youtube ovan!