The Cloud Sessions erbjuder 20 artister, producenter och låtskrivare från Sverige och USA att mötas virtuellt för att skapa musik och knyta nya kontakter under två veckors virtuella sessions. Efter tre framgångsrika upplagor är det dags igen den 28-12 november.

Genom åren har projektet svetsat samman sessions mellan artister med över 100 miljoner streams och artister som ännu inte har debuterat. Projektet har lett till flera skiv- och förlagsavtal samt internationella placements för nya producenter som har fått möjligheten att jobba med platinasäljande producenter.

The Cloud Sessions arrangeras av skivbolaget Today Is Vintage i samarbete med Export Music Sweden & Sveriges ambassad i USA och startades under pandemin för att främja kulturutbyten mellan svenska och amerikanska musiker. Musik har inga gränser och detta bevisar The Cloud Sessions med varje upplaga.

The Cloud Session modereras av Rebin ‘Rebstar’ Shah och Fame Bajo på Today Is Vintage och är öppet för alla genrer och talanger, nya och etablerade.

Ansökan görs på thecloudsessions.com senast den 20 november.