Se första trailern till skräckfilmen 'The Excorsism" med Russel Crowe

Om du gillade skräckklassikern 'Excorsisten' från 70-talet kan det här vara något för dig – se trailern och datum för biopremiär här

Sedan 70-talet och Excorsisten har skräckfilmer baserade på fenomenet excorsism, att driva ut demoner ur en människa, skrämt människor världen över. För dig som inte fått nog kommer nu en ny version av skräcken kallad The Excorsism, som är fristående från tidigare filmer på temat.

Oscarbelönade Russell Crowe spelar huvudrollen som Anthony Miller, en plågad och före detta missbrukande skådespelare som börjar tappa fattningen under inspelningen av en övernaturlig skräckfilm. Hans dotter Lee (Ryan Simpkins) som han tappat kontakten med genom åren undrar om Anthony håller på att falla tillbaka i sina gamla missbruk, eller om det är något mer ondskefullt som ligger bakom. I filmen medverkar också Sam Worthington, Chloe Bailey, Adam Goldberg och David Hyde Pierce.

Filmen kommer från producenterna av Halloween och skaparen av Scream-franchisen, en kombo som har ett dokumenterat rykte för att skrämma sin publik. Nu har vi fått en första officiell trailer där vi får ett smakprov på vad som komma skall. The Excorsism har biopremiär den 7:e juni.