• Foto: @bobbyhundreds via Instagram
  • Foto: @bobbyhundreds via Instagram

The Hundreds grundare teasar ny adidas Samba x Wales Bonner

Är detta den bästa färgen hittills?

Ett av årets trendigaste sneakers kombinerat med ett hyllat samarbete. Det är det bästa sättet att beskrivas adidas Samba x Wales Bonner på. Precis vid sommarens start lanserades en hel kollektion mellan de tre strecken och den engelsk-jamaikanska designern, varav ett par beigea respektive silvriga Sambas tog majoriteten av rampljuset.

Inför höstens mörkare färgtoner ser det nu ut som att vi får ett till kapitel i collab-sagan att matcha med. Bobby Hundreds, medgrundare av streetwear-klassikern The Hundreds la nämligen under en festival i Los Angeles upp bilder på en vinröd version av Samban, som han även taggade med både adidas & Wales Bonner.

Sneakern har traditionella mockapaneler i en mörkare röd färg, ackompanjerat av en gräddvit-finish via de tre läderstrecken på sidorna. Samtidigt sticker det ut lite kornblått från innersulan, vilket kontrasteras av en gråsvart färg på sulan och guldiga logotyper på innersidan av tungan.

Just nu finns det ingen officiell information om släppet och varken adidas eller Bonner har kommenterat bilderna från Hundreds, så se helt enkelt till att hålla ögonen öppna på dopest.se under hösten!