The Kid LAROI fortsätter comebacken med ”BLEED”

Går fullt ut indie på ny solo-singel

Nyligen fick vi höra det australiensiska stjärnskottet The Kid LAROI återvända till musiken med den stjärnspäckade singeln "TOO MUCH" tillsammans med Jung Kook från BTS & Central Cee. Detta efter ett par lugnare år sett till releaser efter intensivt turnerande och ett 2021 fullspäckad med hits som "STAY" & "WITHOUT YOU".

Den andra av de två är det sound han mest efterliknar på sitt senaste släpp "BLEED", som likt "WITHOUT YOU" plockar upp gitarren och presenterar en hjärtskärande depp-anthem. Till och med uppbyggnaden till crescendot i den sista refrängen är med här, vilket vittnar om att LAROI kan ha siktet på att uppnå samma framgångar som tidigare. Det ska dock tilläggas att "BLEED" är mycket mer indierock än akustisk ballad, då ett helt band ackompanjerar hans riviga vocals genom låten.

"How did your heart mend so easy?
Mine still bleeds
Hard to believe you don't need me
All those memories we made are burnin' in my brain"

Singeln är #3 från det kommande albumet THE FIRST TIME som nu fått ett releasedatum satt på den 11:e november, vilket redan är på fredag nästa vecka! Så länge kan du kika in den filmiska musikvideon till låten ovan som regisserats av Ramez Silyaz, mannen bakom videon till "TOO MUCH" samt förra veckans release "WHAT JUST HAPPENED".

Lyssna på "BLEED" på Spotify!