The Kid LAROI släpper efterlängtade ”Thousand Miles”

Se musikvideon här

Tidigt i karriären fick The Kid LAROI ögon på sig från många stora namn i branschen. Det dröjde inte länge innan han fick ingen mindre än Juice WRLD som mentor. På kort tid har han själv blivit en världsstjärna med hits som "STAY" med Justin Bieber, "WITHOUT YOU" och "GO" med Juice WRLD. Idag är han tillbaka med en helt ny singeln - "Thousand Miles".

Låten "Thousand Miles" är mycket efterlängtad från fansens håll. Den har nämligen teasats på The Kid LAROI's sociala medier - vilket minst sagt byggt upp en stor hype. "Thousand Miles" är producerad av Andrew Watt och Louis Bell. Vi hör en kombination av rock, hiphop och pop. Det är en emotionell och melankolisk singel där vi hör artisten berätta om komplicerade relationer och de problem som kan uppstå. "Thousand Miles" får dessutom en tillhörande, kreativ musikvideo som är regisserad av Christian Breslauer.

Förra året släppte The Kid LAROI projektet F*CK LOVE som släpptes i tre delar. Det räknas inte som hans officiella debutalbum - utan det väntas vi få senare i år!

Spana in musikvideon till "Thousand Miles" ovan och lyssna på singeln här!