The Resort Co och Stiksen samarbetar på sommarkepsar

Två experter på relaxade plagg slår sina krafter samman för en lätt och stilren essential – tillverkas i unika material

Med en delad passion för hållbarhet, tidlös skandinavisk design och högkvalitativa produkter slår The Resort Co och Stiksen sina påsar ihop för att skapa en mini-kollektion av perfekta semesterkepsar. The Resort Co har gjort sig ett namn för sina avslappnade vacay-looks varav Stiksen har specialiserat sig på kepsar, en kombo som gör att denna collab känns som en ”no brainer”.

I kollektionen om fyra kepsar finns två modeller gjorda av en innovativ biologiskt nedbrytbart nylon. Nylonmaterialet, som också hittas i några av The Resort Co’s badbyxor, fungerar lika bra i vatten som på land, vilket gör att kepsarna kan användas i poolen eller ett dopp i havet. Det snabbtorkande tyget står emot klor, saltvatten och solsken utan att fläckas eller tappa formen, vilket gör kepsarna passande för de som vill skydda huvudet i samband med bad utan att tappa stilen.

De andra två kepsarna är tillverkade med Stiksens signaturlinne, vävt i Korea, i exklusiva färger. Med det lätta och eleganta linnetyget blir kepsen en stilfull accessoar som är bekväm även under sommarens varmaste dagar. Kepsarna är mjuka i så kallad “dad cap”-design och har tonal brodyr med båda varumärkenas logotyper på sidan.

Kepsarna kommer i limiterad upplaga och säljs på www.theresortco.com och www.stiksen.com.