Då kan du se sista säsongen av 'The Umbrella Academy' på Netflix

Två år efter den tredje säsongen får vi avslutningen på den kaotiska superhjälte-storyn – se den första officiella trailern här

2022 fick vi ta del av den tredje säsongen av The Umbrella Academyden hyllade Netflix-serien där vi får följa en dysfunktionell familj av adopterade superhjältar. Dessa inkluderar Viktor (Elliot Page), Luther (Tom Hooper) och Allison (Emmy Raver-Lampman). Serien är skapad av Gerard Way, känd som sångaren i det legendariska emo-bandet My Chemical Romance.

I säsong 1 återförenas familjen för att lösa mysteriet med deras fars plötsliga död, vilket slungar in dem i en kamp mot hotet om en apokalyps. I de efterföljande säsongerna måste familjemedlemmarna tampas med sina superkrafter, varandra och deras personliga relationer, samtidigt som allt fler katastrofer sker runt dem.

I säsong fyra, den allra sista säsongen, introduceras en ny apokalyps som Ben (Justin H. Min) omedvetet ligger bakom. I trailern introduceras vi till kaoset och vi får bland annat se en tomte med maskingevär, omänskliga maskiner och gravplundringar.

Den fjärde och sista säsongen av The Umbrella Academy kommer till Netflix den 8 augusti. Spana in den officiella trailern på Youtube ovan!